Doprava zdarma od 500 Kč

60 dní na vrácení

15 let na českém trhu

+420 515 555 112

Přihlášení / Registrace

0

0

Váš nákupní košík je prázdný.

Nakupte ještě za 500 a dopravu máte ZDARMA.

Tipy na vánoční dárky

Michaela

Doba čtení 3 min
Osvětlení interiéru

Přemýšlíte, čím uděláte radost svým blízkým o letošních Vánocích? Inspirujte se v našem článku. Přinášíme originální vánoční dárky pro celou rodinu.

Přemýšlíte, čím uděláte radost svým blízkým o letošních Vánocích? Inspirujte se v našem článku. Přinášíme originální vánoční dárky pro celou rodinu.

Dárky pro ženy

Většina žen dbá především na praktičnost a samozřejmě pěkný vzhled. Proto věříme, že je zaujmou nejrůznější typy lustrů. Dají se lehce udržovat a přitom udělají velkou parádu. V nabídce jsou honosnější křišťálové lustry, moderní barevné i tradiční mosazné. Dalším vhodným typem světla, které může být pěkným dárkem k Vánocům, jsou velmi flexibilní bodová svítidla a nástěnné osvětlení. Jestliže sháníte nějaký méně finančně náročnější dárek, přijdou vhod stolní lampy.  

Dárky pro muže

Muži mají rádi technické vychytávky, takže je jistě potěší LED osvětlení. To může mít různé podoby, například LED lustry, LED stolní lampy a velký boom zaznamenaly LED pásky. Vytvářejí totiž velmi moderní vzhled a přitom je jejich instalace rychlá a snadná. Vhodným dárkem pro muže, ale samozřejmě ne jen pro ně, je také venkovní osvětlení. V této skupině světel v současné době zaujímají přední místo solární svítidla. Ta nespotřebují ani "gram" elektrické energie. K jejich provozu stačí jediné – svit slunce.   

Dárky pro děti

Dětem jistě udělá radost noční lampička s medvídkem Pú, nástěnné svítidlo se Spidermanem, Hello Kitty a panenkou Barbie. A protože nejmenší samozřejmě mají rády nejen barvy a obrázky, ale i tvary, značka Globo vytvořila dětská svítidla ve tvaru helikoptéry, plachetnici nebo kočáru. 

Praktické dárky k Vánocům

Věříme, že ať už sháníte vánoční dárek pro manžele, manželku, maminku, tatínka, syna, dceru, babičku, dědečka, snachu, zetě či vnoučata, v naší široké nabídce světel Globo si vyberete. Svítidlo bude dárkem, který udělá radost nejen o Vánocích, ale bude dlouho sloužit i po další roky. Na závěr ještě připomínáme, že pokud se rozhodnete pro větší nákup, nezapomeňte, že již při objednávce nad 3 000 Kč hradíme dopravu po celé České republice za vás. 

Autor článku:

Michaela
Michaela Vedoucí zákaznického oddělení

Michaela je vedoucí zákaznického oddělení a našla si zálibu v inteligentním osvětlení a světelných zdrojích. Sdílí s vámi své nadšení prostřednictvím článků zaměřujících se například na výhody a fungování inteligentního osvětlení. Ale také radí, jak vybrat správný světelný zdroj a proč je výhodné myslet na LED technologii.